Vízhiány Badacsonytomaj 2023.0914

Tájékoztatásul közöljük, hogy Badacsonytomaj településen

 2023. szeptember 14.-én

8:00 és 15:00 óra között

 

karbantartási munkák miatt nyomásingadozás, vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható. A vízhiánnyal várhatóan érintett terület: Fő u., Kert u., Kisőrsi u., Petőfi u., Ady E u., Magyar u., Nagyköz u., Széchenyi u.

 

 

Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

 

A vízhiányról szóló hirdetésünket megjelentetjük honlapunkon, Facebook-oldalunkon és a helyi megyei napilapban.

 

Kérjük a tisztelt polgármester urat, hogy lehetőségeikhez mérten szíveskedjenek a lakosságot tájékoztatni a várható vízhiányról.

 

A kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

 

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

 

 

 

EFOP-1.5.2-16-2017-00032

Humán szolgáltatások

fejlesztése


Erre a képre kattintva érheti el a Városi Művelődési Központ honlapját!

Szőlő és Bor éve 2017.

Régiós Kártya

Borbarangolás és Régiós Buszjárat

Önkorm. szolgálat

Vigyázunk Rád a Balatonon!