Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/pan10000/honlapok/badacsonytomaj.hu/templates/untitled/functions.php on line 188

Rendőrségi felhívás - Vigyázzanak az unokázós csalókkal

 

Vigyázzanak az „unokázós” csalókkal!

Az elmúlt időszakban Veszprémben és környékén újra megszaporodtak a csaló telefonhívások.

Valamennyi esetben idős személyeket hívnak fel telefonon ismeretlen személyek, akik a beszélgetés során mindig a bajba jutott unokára, vagy épp gyermekre hivatkozva igyekeznek pénzt kicsalni. Megnyugtatásképp felajánlják, hogy mivel a hozzátartozó nem tud a fizetőeszközért elmenni, majd ebben egy ismerős segítséget nyújt, de az utalás lehetőségét sem vetik el.

Kérjük, ha hasonló hívást kap, legyen óvatos, vegye fel minél előbb a kapcsolatot hozzátartozójával, megbizonyosodva, hogy nem esett baja.

Amennyiben mégis csalók keresik, értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon! A rendőrség munkáját segíti, ha a hívó telefonszámát és a hívás idejét megadja.

Idegeneknek ne adjon át pénzt vagy más értéket, legyen óvatos, és hívja fel először szeretteit, ha rossz hírt kap felőlük, csak utána higgyen idegeneknek!

 

 

 

 

EFOP-1.5.2-16-2017-00032

Humán szolgáltatások

fejlesztése


Erre a képre kattintva érheti el a Városi Művelődési Központ honlapját!

Szőlő és Bor éve 2017.

Régiós Kártya

Borbarangolás és Régiós Buszjárat

Önkorm. szolgálat

Vigyázunk Rád a Balatonon!