Törvényi változások térítésmentes tanácsadói nap Tapolca

Tisztelt Önkormányzati Partnerünk!

2017. január 1-től ismét módosult a Polgári Törvénykönyv, mely változásokat hozhat a nonprofit szervezetek életében, működésében.

Ebből az alkalomból a Civil Információs Centrum térítésmentes tanácsadási napokat biztosít a Veszprém megyei civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) részére Tapolcán.

Ahhoz hogy a lehető legtöbb helyre eljusson az információ, kérem segítse munkánkat azzal, hogy lehetőségei szerint minél szélesebb körben (honlap,levelező lista stb.) terjessze az alábbi felhívásunkat/a csatolt meghívót a környezetében működő civil szervezetek körében:

Civil szervezetek teendői 2017. március – törvényi változások

Térítésmentes tanácsadói nap

A Ptk. hatálybalépésekor nyilvántartásba bejegyzett, illetve a 9. § (1) bekezdése szerint bejegyzés alatt álló egyesület és alapítvány a 2017. január 1-jét követő első létesítő okirat módosítással együtt köteles a létesítő okiratának mindazon rendelkezését felülvizsgálni és szükség szerint módosítani, amelyek nem felelnek meg a Ptk. szabályainak. 

Az új jogszabályokra való átállás a párhuzamos határidők miatt a közhasznú jogállással rendelkező és a közhasznú jogállással nem rendelkező szervezetek számára eltérően alakult.

Időpont:
2017. március 13. (hétfő) 16:00 – 17:00

Helyszín
Batsányi János Művelődési és Oktatási Központ

(Tapolca, Vasút u. 3.)

Jelentkezés:

Mivel a helyek korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért részvételi szándékát feltétlenül jelezze az alábbi lehetőségek valamelyikén a résztvevő neve elérhetősége és képviselt szervezet megadásával:

-          online az alábbi linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDRvkYAmHNu4Wvi2kgD5ch2z4sgikzMTIXavsm2tTcDrngyg/viewform

-          email: civilhaz@vpmegye.hu

Üdvözlettel:

Meleg Tamás

Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület

Veszprém Megyei Civil Információs Centrum

Veszprémi Civil Ház

www.civilhazveszprem.hu

88/401-110

 

 

 

EFOP-1.5.2-16-2017-00032

Humán szolgáltatások

fejlesztése


Erre a képre kattintva érheti el a Városi Művelődési Központ honlapját!

Szőlő és Bor éve 2017.

Régiós Kártya

Borbarangolás és Régiós Buszjárat

Önkorm. szolgálat

Vigyázunk Rád a Balatonon!