Figyeljünk egymásra! Kedves Badacsonytomajiak!

Figyeljünk egymásra!
Kedves Badacsonytomajiak!

A település polgári védelmi vezetőjeként egy kéréssel fordulok Önökhöz. Mivel hidegebbre fordult az időjárás, az egyedül élő, idős, beteg embertársaink segítségre szorulhatnak.

Embertársi kötelességünk, polgári védelmi feladatunk, hogy a téli időszakban a szokásosnál is jobban figyeljünk egymásra. Kérem Önöket, ha segítségre szoruló emberről tudnak, minél előbb jelezzék felénk az alábbi telefonszámokon, vagy személyesen, hogy azonnal segíthessünk! Közös Önkormányzati Hivatal: 87/571-270, 571-272

A rendkívüli hideg miatt Badacsonytomaj Város Önkormányzata melegedő helyiséget jelölt ki a Közösségi Ház épületében (Könyvtár mellett), amely 8.00 és 20.00 óra között áll rendelkezésre.

Kérem, hogy síkosság vagy hó esetén a házuk előtt lévő járdaszakasz tisztításával segítsék a balesetmentes közlekedést. Bár a településünkön kiépített polgári védelmi rendszer működik, annak mozgósítására csak a legvégső esetben szeretnénk sort keríteni. Addig is alkalmanként szükség lehet az Önök önként vállalt, személyes segítségére (ápolás, favágás, hólapátolás, ételosztás, melegedő felügyelete, beteglátogatás, stb.) is. Aki szívesen vállal ilyen jellegű társadalmi munkát kérem, jelezze a polgarmester@badacsonytomaj.hu e-mail címen, vagy a 06-70/337-08-65 telefonszámra munkaidőben, vagy személyes a Közös Önkormányzati Hivatalban.

Köszönettel: Krisztin N. László

polgármester

 

 

 

EFOP-1.5.2-16-2017-00032

Humán szolgáltatások

fejlesztése


Erre a képre kattintva érheti el a Városi Művelődési Központ honlapját!

Szőlő és Bor éve 2017.

Régiós Kártya

Borbarangolás és Régiós Buszjárat

Önkorm. szolgálat

Vigyázunk Rád a Balatonon!