Tájékoztatás szelektív edény kiosztáshoz 2022.09.16-á

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton értesítjük, hogy környezetünk védelme és a hulladékok mind nagyobb arányú újrahasznosításának érdekében Társaságunk az Ön lakóhelyén is bevezette a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést. A hatékony elkülönített gyűjtés megvalósítása nagyban múlik az Ön közreműködésén, amit előre is köszönünk.

 

A gyűjtéshez megfelelő 1 db 120 vagy 240 literes szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló edényt házhoz menő kiosztás keretében biztosítunk 2022. szeptember 16-án, pénteken 7 óra és 19 óra között.

Egyidejűleg tájékoztatjuk, hogy a meghirdetett időponton kívül is lehetősége van a szelektív hulladékgyűjtő edényt személyesen átvenni 2022. szeptember 26-tól Badacsonytomaj VN Kft telephelyén, 8258 Badacsonytomaj, Káptalantóti u. 50. szám alatt.

Továbbá Társaságunk ügyfélszolgálatán is kezdeményezheti a hulladéktároló átvételét:

8300 Tapolca, Halápi u. 33.   Hétköznapokon: hétfőn, szerdán és pénteken 8-12 óráig.

Kérjük:

  • a szelektíven válogatott hulladékot az edényzeten feltüntetett módon gyűjteni,
  • az edényben csak a feltüntetett hulladékot elhelyezni,
  • az edényt csak a gyűjtésre kijelölt napon kihelyezni.

A hulladékszállítás rendje Badacsonytomaj város területén nem változik, a szelektív hulladékgyűjtő edényeket minden hónap első csütörtökjén szállítjuk el, ezen a napon egyéb hulladékszállítás nem lesz.

Amennyiben a szelektív hulladékgyűjtő edénybe más, oda nem illő hulladék kerül, úgy azt munkatársaink nem fogják kiüríteni.

Az edényt használatra az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft adja át.

Az átvevő tudomásul veszi, hogy az edény az Észak-Balatoni Regionális Települési Szilárdhulladék-kezelési Társulás (8200 Veszprém, Házgyári út 1.) tulajdona, annak megőrzéséért, rendeltetésszerű használatáért, állagmegőrzéséért felelősséggel tartozik.

Az átvevő kijelenti, hogy a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszerben együttműködik, és az edénybe csak és kizárólag a közszolgáltató által meghatározott hulladékot gyűjt (műanyag, papír), azt más célra nem használja.

Az átvevő vállalja, hogy az edényt a meghatározott szállítási napokon ürítésre kihelyezi az ingatlan elé.
Egyéb napokon az edényzetet az ingatlan területén elzárva tárolja.

Amennyiben az átvevő nem a fentiek szerint használja az átvett gyűjtőedényt, az átadó felszólítására vissza kell szolgáltatnia azt az átadónak. Az edényben okozott esetleges kár értékét, használhatatlanná válás esetén az edény teljes ellenértékét az átvevő köteles megfizetni az átadónak.

Kérjük Önt, legyen partnerünk a szelektív hulladékgyűjtés mind hatékonyabb megvalósulásában.
Reméljük, hogy közös munkánk eredményes lesz, ezáltal az Ön környezete is tisztább, egészségesebb marad.

Együttműködését köszönjük!                                                                               

Badacsonytomaj Város Önkormányzata                                                            NHSZ Tapolca Nonprofit Kft