Meghívó - "Kertünk és udvarunk" szemléletformáló rendezvénysorozat - 02.01.

MEGHÍVÓ

 

A Földünket fenyegető környezeti problémák iránt egyre fogékonyabbakká váltunk, a gyermekektől a felnőttekig szinte minden korosztály ismeri a globális változásokat érintő témák fontosságát.

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében 2020 őszén szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás - a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvényünk célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára, hogy a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen. 

 

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: Kertünk és udvarunk

Előadók:

Csóra-Tislér Dina tájépítész

Gyanó Szilvia néprajzkutató

 

A rendezvény időpontja: 2023. február 1. szerda, 14.00 óra – 16.30 óra

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Ezúton szeretnénk meghívni tisztelt Partnereinket, vegyenek részt az online részvétellel zajló rendezvényen!

 

Technikai információk:

Topic: Kertünk és Udvarunk
Time: Feb 1, 2023 14:00 Budapest
Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82841167511?pwd=M1JmUVZHMVZ1aEcrM0taL3NnN3Q5QT09 

Meeting ID: 828 4116 7511
Passcode: 406899

 

A téma fontossága érdekében örömmel vesszük, ha a csatlakozási linket megosztja ismeretségi körében.

Együttműködését előre is köszönjük!