Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Címlap Önkormányzat Széchenyi 2020 Badacsonytomaj zöld város kialakítása - II. ütem
Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Friss hírek

Módosult tartalom

Badacsonytomaj zöld város kialakítása - II. ütem

There are no translations available.Badacsonytomaj város önkormányzata


TÁJÉKOZTatÓ közlemény

TáMogatást nyert badacsonytomaj város önkormányzatának a top-2.1.2-16 azonosító számú konstrukcióra benyújtott pályázata


Támogatást nyert Badacsonytomaj Város Önkormányzatának a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a „Zöld város kialakítása” (TOP-2.1.2-16) című pályázati felhívás keretében megvalósuló „Badacsonytomaj zöld város kialakítása - II. ütem” című, TOP-2.1.2-16-VE1-2017-0004 azonosító számú pályázata.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Projektünk célja Badacsonytomaj Város Önkormányzata részére, a városrehabilitációs tevékenységeinek környezettudatos módon történő megvalósítása, azaz a város közterületeinek környezettudatos, család- és klímabarát megújítása, annak érdekében, hogy a beavatkozások területe alkalmas legyen a családok és a fiatalok számára szabad idejük hasznos eltöltéséhez, mindeközben a fejlesztések a környezeti fenntarthatóság követelményeit szolgálják. A projekt illeszkedik az Önkormányzat által korábban benyújtott és megvalósított fejlesztéseihez, melyek szinergikus módon járulnak hozzá a városi zöld környezet megteremtéséhez, folyamatos növeléséhez és fejlesztéséhez, illetve gazdaságos fenntartásához. A fejlesztés hozzájárul a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) gazdaságfejlesztési céljaihoz, ezzel pedig a település lakosságának megtartásához. A gazdasági szereplőket célzó, a vonzó üzleti környezetet biztosító, a város térségi gazdasági központi szerepét erősítő, a helyi gazdaságot ösztönző beruházások vonatkozásában célunk a kijelölt akcióterületen található zöldfelületek és a hozzájuk kapcsolódó önkormányzati tulajdonban lévő jövedelemtermelésre alkalmas infrastruktúraelemek megújítása/megteremtése. A projekt fő megvalósítási helyszíne: A fejlesztendő terület a 8258 Badacsonytomaj Park utcában (hrsz: 1255), az Egry József sétány és a Római út közötti köz sarkán található. A terület rehabilitációját az önkormányzati tulajdonban lévő épületek megtartásával, azok felújításával, illetve bővítésével kívánjuk megoldani.


A kedvezményezett neve: Badacsonytomaj Város Önkormányzata

A projekt címe: „Badacsonytomaj zöld város kialakítása - II. ütem”

A pályázat azonosító száma: TOP-2.1.2-16-VE1-2017-0004

A megítélt támogatás összege: 200.000.000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. május 31.

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT!