Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Címlap Közérdekű Hirdetmények Figyeljünk egymásra! Kedves Badacsonytomajiak!
Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Friss hírek

Módosult tartalom

Figyeljünk egymásra! Kedves Badacsonytomajiak!

There are no translations available.

Figyeljünk egymásra!
Kedves Badacsonytomajiak!

A település polgári védelmi vezetőjeként egy kéréssel fordulok Önökhöz. Mivel hidegebbre fordult az időjárás, az egyedül élő, idős, beteg embertársaink segítségre szorulhatnak.

Embertársi kötelességünk, polgári védelmi feladatunk, hogy a téli időszakban a szokásosnál is jobban figyeljünk egymásra. Kérem Önöket, ha segítségre szoruló emberről tudnak, minél előbb jelezzék felénk az alábbi telefonszámokon, vagy személyesen, hogy azonnal segíthessünk! Közös Önkormányzati Hivatal: 87/571-270, 571-272

A rendkívüli hideg miatt Badacsonytomaj Város Önkormányzata melegedő helyiséget jelölt ki a Közösségi Ház épületében (Könyvtár mellett), amely 8.00 és 20.00 óra között áll rendelkezésre.

Kérem, hogy síkosság vagy hó esetén a házuk előtt lévő járdaszakasz tisztításával segítsék a balesetmentes közlekedést. Bár a településünkön kiépített polgári védelmi rendszer működik, annak mozgósítására csak a legvégső esetben szeretnénk sort keríteni. Addig is alkalmanként szükség lehet az Önök önként vállalt, személyes segítségére (ápolás, favágás, hólapátolás, ételosztás, melegedő felügyelete, beteglátogatás, stb.) is. Aki szívesen vállal ilyen jellegű társadalmi munkát kérem, jelezze a Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann. e-mail címen, vagy a 06-70/337-08-65 telefonszámra munkaidőben, vagy személyes a Közös Önkormányzati Hivatalban.

Köszönettel: Krisztin N. László

polgármester

 
Választás 2019
Badacsonyi programok

Erre a képre kattintva érheti el a Városi Művelődési Központ honlapját!

Ma 2019. Dezember 08., Sonntag, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.
Sablonválasztó
badacsonytomaj3
Szőlő és Bor éve 2017.

Régiós Kártya

Badacsonyi Régiós Kártya

Borbarangolás
és Régiós Buszjárat

Napló


Önkorm. szolgálat

Önkormányzati szolgálat

Vigyázunk Rád a Balatonon!